Wiadomo, że mięso chociaż ostatnio staram się je ograniczać. A przynajmniej czerwone mięso. O wiele lepsze dla zdrowia jest białe mięso, które warto jest brać od sprawdzonych producentów. Wolę je kupować w mniejszych sklepach z mięsem, niż w marketach, w ktorych czesto sprzedawane jest mięso napompowane do granic możliwości.
Warto jest również poczytać sobie o biomusie https://konopnysklep.com.pl/biomus/msm-metylosulfonylometan-siarka-organiczna-500g.html
Bo ma wiele dobrych właściwości zdrowotnych:
przeciwnowotworowe
przeciwutleniające
przeciwzapalne i przeciwbólowe – wykazuje działanie przeciwzapalne i łagodzące ból różnego pochodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Akademia Zdrowia Dan-Wit informuje, że na swoich stronach internetowych stosuje pliki cookies - ciasteczka. Używamy cookies w celu umożliwienia funkcjonowania niektórych elementów naszych stron internetowych, zbierania danych statystycznych i emitowania reklam. Pliki te mogą być także umieszczane na Waszych urządzeniach przez współpracujące z nami firmy zewnętrzne. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej o celu stosowania cookies oraz zmianie ustawień ciasteczek w przeglądarce.