Wysłany: Sro Cze 01, 2005 18:26 Re: Ile chcecie schudnac?
No ja chce schudnac aby byc szczupla, moja waga jest w sumie w normie, ale za duzo mam sadelka ( w koncu nie wazne ile sie wazy,a jak sie wyglada). No ale na razie to mi nie wychodzi:(
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 12:43 Re: Ile chcecie schudnac?
Dzięki za wiarę . Wiem, ze jeszcze sporo przede mna, ale mam juz dosc noszenia tych "kilku" kilo balastu. Tym ktorzy maja problem z "ruszeniem" wagi, polecam bieganie z samego rana bez sniadania (tylko kilka lykow wody) zgodnie z wlasnymi mozliwosciami. Mi bardzo pomaga tzw. plan dziesięciotygodniowy, dostępny w necie na stronach dla biegaczy. Mimo, ze realizuje go wolniej niz jest w rozpisce (z wiadomych powodow kondycja juz nie ta:)) to i tak jestem zadowolony z postępów. I z komentarzy znajomych, ze chyba ciutkę schudłem. Zobaczymy co powiedzą jak zobaczą mnie za 2 miesiące )
Wysłany: Pon Cze 27, 2005 10:50 Re: Ile chcecie schudnac?
Udało mi się schudnąć jakiś czas temu 5kg.
Jednak zakończyło się to zatrzymaniem miesiączki...
Obecnie chciałabym schudnąć tyle samo, co na początku czyli dokładnie 30 kilogramów. To dużo, wiem.
Na pierwszy cel postawię sobie 10kg o ile zacznę...
_________________ "Do you see what I see
Why do we live like this
Is it because it's true
that ignorance is bliss"
Wysłany: Sro Paź 05, 2005 20:36 Re: Ile chcecie schudnac?
Mój post z 01.06.05 mówił o 22 kg .
Dzisiaj mogę napisać , że za mną już 27 kg
Podobno wg dietetyka wagę mam już w normie , ale pokuszę się o następne 3 kg i to już naprawdę mi wystarczy .
30 KILO TO NAPRAWDĘ SUKCES !
Wysłany: Sro Paź 05, 2005 21:28 Re: Ile chcecie schudnac?
Witam wszystkich! Na tę strone trafiłam przypadkiem
Mazywam sie Kamila i chce schudnąć 10kg. Napiszcie mi na gg lub tutaj jak wam się udało schudnąć, dajcie mi jakieś rady- będe bardzo wdzięczna. Z góry dziękuje. PaPa
_________________ Nie skarby są przyjaciułmi, ale przyjaciele skarbami. (Epiktet)