koffin Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Sty 2013 Posty: 482
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 22:00 Jogurt, flora
Po kefirze czuje delikatnie ciężkość (żoładek)
Po jogurcie raczej nie.
Jaka jest różnica między aktywną a żywą kulturami bakterii na jogurcie, co lepsze?Czy zsiadle mleko bez dodatków zawiera te kultury aby zasiedlić florę? Co lepsze wg was? - zsiadłe mleko czy jogurt z probiotykiem ( LA-5, BB)
Ostatnio zmieniony przez koffin Sob Cze 28, 2014 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Jaka jest różnica między aktywną a żywą kulturami bakterii na jogurcie, co lepsze?Czy zsiadle mleko bez dodatków zawiera te kultury aby zasiedlić florę? Co lepsze wg was? - zsiadłe mleko czy jogurt z probiotykiem ( LA-5, BB)
Tu ci tego nie powiedzą, tu się znają tylko na mięsie. To jest forum mięsożerców i nie w głowie im jakieś wynalazki typu jogurt czy kefir.
Lepiej pójdź z tym pytaniem na forumveg.pl, tamto forum jest wegetariańskie, bardziej zbliżone treścią do zagadnienia które poruszasz.
Ostatnio zmieniony przez yarosh1980 Nie Cze 29, 2014 16:06, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Akademia Zdrowia Dan-Wit informuje, że na swoich stronach internetowych stosuje pliki cookies - ciasteczka. Używamy cookies w celu umożliwienia funkcjonowania niektórych elementów naszych stron internetowych, zbierania danych statystycznych i emitowania reklam. Pliki te mogą być także umieszczane na Waszych urządzeniach przez współpracujące z nami firmy zewnętrzne. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej o celu stosowania cookies oraz zmianie ustawień ciasteczek w przeglądarce.