Wysłany: Wto Lip 02, 2024 17:49 Moja hobbystyczna stronka o zdrowiu z podobną tematyką jaktu
Witam
Zdrowiem interesuje sie od około 20 lat gdyż szukałem recepty na moje duże problemy zdrowotne. Gdy one odeszły dzięki metodom medycyny naturalnej w tym zdrowym odzywianiem zainteresowanie zostało i chociaż pare lat było przerwy od zajmowania sie tą tematyką gdyż zajmowałem sie głównie rozwojem duchowym to wróciło i przykładem jest obecność tutaj od 6 lat prawie 1000 postów i poruszanie różnych kwestii zdrowotnych.
Stosowałem ogrom metod diet sposób leczenia głównie medycyny naturalnej.Na moim koncie są przeczytane książki o zdrowiu idące może nawet w setki i ogrom stron w internecie a także chociażby aktywność na tym forum.
Pomyślałem fajnie byłoby mieć własny kącik w którym poruszałbym podobna tematyke skoro tak bardzo mnie interesuje.
I przed tą przewą pracą nad duszą miałem taki fajny kącik.Niektórzy może pamiętają FORUM Mattiego które było fajnym eksperymentem bo w ciągu niedługiego czasu według statystyk googla miało 180 000 wyświetleń co uważam za duży sukces.
Więc po paru próbach wcześniej założyłem stronke i miałbym wielką frajde jakby ktoś stąd tam poszedł i nabił pare postów. Będe tam wrzucał pewnie na początku głównie własne zanim ktoś przyjdzie przemyslenia wiedze itp itd tak po prostu hobbystycznie dla satysfakcji że to moja stronka i własny kącik.Tematyka jest bardzo podobna jak tutaj.
Oto ta stronka zapraszam wszystkich wystarczy rejestracja nawet bez emaila i mozna pisać.
Świetne forum Marcin - jednoosobowe.
Jest wiele zalet takiego stanu rzeczy. Pisząc sam ze sobą i do siebie masz wszystko pod kontrolą. Masz pewność, że piszesz z kimś kto najlepiej Cię zrozumie.
Dzięki za zaproszenie ale nie skorzystam. Nie żebym negował twój wysiłek w to włożony bo to godne podziwu. Po prostu tu wrzuciłeś to wszystko co teraz upychasz na swoim forum.
PS zapomniałem tym razem wyłączyć prywatne wiadomości. Już wyłączone.
Ewidentnie się starzeję.
Trudno żeby po 2 dniach od stworzenia forum było na nim 10 000 ludzi.To wszystko zajmuje czas tak sądze wiec nie odrzucałbym tego pomysłu od razu a jak nie będzie wiecej ludzki to trudno.Chciałem sobie poodyskutować z ludźmi zwłaszcza stąd.
Grzegorz wiem że to cie zaboli ale bywasz toksyczny i weź sie w końcu zmień.Teraz ja sie czuje jakbym zabierał dziecku cukierka ale dowalasz mi bez powodu obrażasz bez powodu zarzucasz głupote.Może i lepiej że nie przyjdziesz bo za takie zachowanie a jestem na toksyczność tego świata bardzo wyczulony dostałbyś chyba bana.
Po prostu nie wiem o co ci K* chodzi stosuje metody zdrowotne jadłem zdrowo 8 lat życia o co ci K* chodzi ?
Ale kolejny raz ci wybacze i spłynie po mnie jak po kaczce ale kiedyś w końcu za którymś razem przestane cie doceniać i lubić.