Wysłany: Sob Paź 26, 2024 21:44 Pożegnanie z forum przez obrażanie przez zyona
Postanowiłem opuścić forum po agresywnych atakach zyona po raz drugi bo kiedyś miałem roczną przerwe z tego samego powodu jego obrazania.
"grubasie" "tłuścioch" "pajacu" "błazen" i inne obrazy rzuca co posta w moim kierunku a ja po prostu odchodze z miejsc gdzie są tacy ludzie i unikam jak ognia toksycznych ludzi i toksyczności.
To jakbym na ulicy spotkał toksycznego człowieka obrażającego mnie i po prostu odchodzi sie z tej ulicy i unika danej osoby. Forum tutaj jest jak taka ulica gdzie można spotkać złego człowieka i takiej ulicy sie unika.
Nie dawaj nam szansy, swietnie sie bez ciebie dyskutuje i poziom jest dosc wysoki jak to bywa u szczuplych ludzi. Pozdrawiamy, szczupli ludzie
_________________ Nauka:nigdy więcej! Po maturze chodziłem na 3 różne studia, jednak okazało się że wykształcenie to nie jest coś dla mnie. I tak oto twój argument spala na konewce:) To takie krótkowzroczne masło maślane.
Ostatnio zmieniony przez zyon Nie Sty 26, 2025 19:20, w całości zmieniany 1 raz
No to znikaj i idz siac te propagande dla matolow gdzie indziej. Nikt za toba nie tesknil. Oszczedz sobie niemilych wrazen, bo Grzegorz mnie zainspirowal zeby nie byc juz dyplomata. Grubego nalezy nazywac grubym a glupiego glupim. Madrego oczywiscie madrym ale niektorym madrosc niestety nie grozi.
_________________ Nauka:nigdy więcej! Po maturze chodziłem na 3 różne studia, jednak okazało się że wykształcenie to nie jest coś dla mnie. I tak oto twój argument spala na konewce:) To takie krótkowzroczne masło maślane.