W społeczeństwie pojawił sie obraz tak zwanej męskości bycia prawdziwym facetem jak niektórzy to pojmują.
Obraz hama agresywnego twardego niewrażliwego i bycie świnią. Bijącego sie o wszystko i jak ktoś pisał zacytuje "dającego po mordzie".
Jednak dzięki rozwojowi duchowemu wchodzi sie na wyższy poziom i rzadko kiedy sie takim jest bo człowiek staje sie miękki dla innych kochający bliźniego i o tone bardziej wrażliwy.
Cał ten obraz hama pokazuje ludzi na niższym poziomie i mającego cechy niższego poziomu.
To walić taki obraz męskości i prawdziwego faceta lepiej być chłopcem z różą w sercu i dobrym wrażliwym człowiekiem. I to jest cecha wyższego poziomu zostawia sie takie zwierzęce odruchy - odruchy ego.
Pozdrawiam
Marcin
Chodzi o hamak? Czy Hamas?? A moze o szynke konserwowa z Pewwexu zwana Ham?
Marcin, ja rozumiem, ze cie wyzywaja od, bardzo delkatnie mowiac ograniczonych intelektualnie, ale takie bledy ortograficzne, calkowicie uzasadniaja te opinie. Jest cos takiego jak autokorekta, jezeli nie czytasz ksiazek i jestes slaby z ortografii to uzywaj slownika wbudowanego, bo to nawet nie jest kompromitacja, to kompletny upadek.
Z tych wlasnie powodow boje sie czytac te ksiazki od ciebie, nie chce sie cofnac w rozwoju
_________________ Nauka:nigdy więcej! Po maturze chodziłem na 3 różne studia, jednak okazało się że wykształcenie to nie jest coś dla mnie. I tak oto twój argument spala na konewce:) To takie krótkowzroczne masło maślane.
W społeczeństwie pojawił sie obraz tak zwanej męskości bycia prawdziwym facetem jak niektórzy to pojmują.
Obraz hama agresywnego twardego niewrażliwego i bycie świnią. Bijącego sie o wszystko i jak ktoś pisał zacytuje "dającego po mordzie".
Jednak dzięki rozwojowi duchowemu wchodzi sie na wyższy poziom i rzadko kiedy sie takim jest bo człowiek staje sie miękki dla innych kochający bliźniego i o tone bardziej wrażliwy.
Cał ten obraz hama pokazuje ludzi na niższym poziomie i mającego cechy niższego poziomu.
To walić taki obraz męskości i prawdziwego faceta lepiej być chłopcem z różą w sercu i dobrym wrażliwym człowiekiem. I to jest cecha wyższego poziomu zostawia sie takie zwierzęce odruchy - odruchy ego.
Pozdrawiam
Marcin
Marcinku, nadstawianie drugiego policzka, w który można przywalić z liścia jest przereklamowane.
Sanhedryn uznał coś takiego za herezje i przez to Jezus skończył na krzyżu.
To że dajemy sobie od czasu do czasu z zyonem po ryju, to znaczy, że zachowaliśmy w sobie coś z chłopięcych lat.
Nie ma to nic wspólnego z męskością. Raczej z młodością i oznacza, że nie zramoleliśmy.
Ty po prostu jesteś młodym starcem, w myśl cytatu: "widziałem młodych starców i starych młodzieńców".
Jak pisał Arnold Schwarzenegger w książce, którą czytałem wieki temu, na pewnym etapie życia, ćwiczenie charakteru, w tym cwiczenia fizyczne, to walka z czasem.
Dla ciebie to mordęga. Dla mnie i zyona to przyjemność.
Przyczyn takiego stanu jest bez liku. Główną jest lenistwo twoje i tobie podobnym oraz roszczeniowa postawa twojego pokolenia.
Czy tego chcesz, czy nie, to być może idzie ku wojnie.
Szkoda, że nie masz przydziału mobilizacyjnego, bo zäjebał byś Ruskich gadką o twojej wrażliwości. Padali by ze śmiechu jak muchy.
Może wspomóż taką taktyką Ukraińców na froncie.
Ostatnio zmieniony przez Strix aluco Pią Cze 26, 2026 11:42, w całości zmieniany 1 raz