Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Karp świeży

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

18

4.2

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

110

Odpadki [%]:

52

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.67

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

1.49

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.7

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

70

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

30

Potas [mg]:

387

Wapń [mg]:

10

Fosfor [mg]:

215

Żelazo [mg]:

0.7

Magnez [mg]:

12

Witamina A* [µg]:

44

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

5

Witamina E [mg]:

0.63

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.068

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.05

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

1.5

Witamina C [mg]:

1



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer