Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Mintaj świeży

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

16.6

0.6

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

73

Odpadki [%]:

59

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.1

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.11

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.22

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

71

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

99

Potas [mg]:

330

Wapń [mg]:

9

Fosfor [mg]:

280

Żelazo [mg]:

0.2

Magnez [mg]:

43

Witamina A* [µg]:

1

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.1

Witamina E [mg]:

1

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.07

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.06

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

1.3

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer