Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Szczupak świeży

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

18.4

0.8

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

82

Odpadki [%]:

45

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.09

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.18

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.37

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

63

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

63

Potas [mg]:

304

Wapń [mg]:

20

Fosfor [mg]:

215

Żelazo [mg]:

0.6

Magnez [mg]:

27

Witamina A* [µg]:

14

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.9

Witamina E [mg]:

0.79

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.085

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.07

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

3

Witamina C [mg]:

1.3



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer