Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Pikling

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

21.8

14.3

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

215

Odpadki [%]:

37

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

2.1

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

6.82

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

4.34

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

90

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

1170

Potas [mg]:

285

Wapń [mg]:

32

Fosfor [mg]:

254

Żelazo [mg]:

1.4

Magnez [mg]:

33

Witamina A* [µg]:

14

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

20

Witamina E [mg]:

1.6

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.04

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.25

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

3.5

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer