Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Paprykarz "Szczeciński"

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

9.9

11.9

7.9



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

178

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.84

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

6.7

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

3.73

Węglowodany ogółem [g]:

8.6

Cholesterol [mg]:

26

Sacharoza [g]:

0.5

Błonnik pokarmowy [g]:

0.7

Sód [mg]:

595

Potas [mg]:

327

Wapń [mg]:

15

Fosfor [mg]:

147

Żelazo [mg]:

0.7

Magnez [mg]:

27

Witamina A* [µg]:

61

Beta-karoten [µg]:

347

Witamina D [µg]:

0.47

Witamina E [mg]:

3.58

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.063

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.078

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

1.75

Witamina C [mg]:

4.8



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer