Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Sardynka w oleju

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

24.1

13.9

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

221

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

2.22

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

5.8

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

4.02

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

78

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

366

Potas [mg]:

388

Wapń [mg]:

330

Fosfor [mg]:

430

Żelazo [mg]:

2.7

Magnez [mg]:

46

Witamina A* [µg]:

49

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

5

Witamina E [mg]:

2.7

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.04

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.3

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

6.5

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer