Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Śledź w sosie pomidorowym

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

13.8

9.7

4.3



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

159

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

1.83

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

4.86

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.84

Węglowodany ogółem [g]:

4.6

Cholesterol [mg]:

52

Sacharoza [g]:

2.5

Błonnik pokarmowy [g]:

0.3

Sód [mg]:

548

Potas [mg]:

289

Wapń [mg]:

32

Fosfor [mg]:

186

Żelazo [mg]:

0.9

Magnez [mg]:

28

Witamina A* [µg]:

60

Beta-karoten [µg]:

249

Witamina D [µg]:

15.48

Witamina E [mg]:

1.15

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.029

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.123

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

2.71

Witamina C [mg]:

3.4



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer