Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Brokuły

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

3

0.4

2.7



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

27

Odpadki [%]:

39

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.05

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.02

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.14

Węglowodany ogółem [g]:

5.2

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.4

Błonnik pokarmowy [g]:

2.5

Sód [mg]:

7

Potas [mg]:

385

Wapń [mg]:

48

Fosfor [mg]:

66

Żelazo [mg]:

0.9

Magnez [mg]:

23

Witamina A* [µg]:

153

Beta-karoten [µg]:

920

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

1.3

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.07

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.12

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.6

Witamina C [mg]:

83



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer