Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Fasola szparagowa

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

2.4

0.2

3.7



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

27

Odpadki [%]:

9

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.05

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.01

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.09

Węglowodany ogółem [g]:

7.6

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.5

Błonnik pokarmowy [g]:

3.9

Sód [mg]:

6

Potas [mg]:

264

Wapń [mg]:

65

Fosfor [mg]:

44

Żelazo [mg]:

1.1

Magnez [mg]:

22

Witamina A* [µg]:

63

Beta-karoten [µg]:

378

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.28

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.08

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.11

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.5

Witamina C [mg]:

23.8



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer