Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kalarepa

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

2.2

0.3

4.3



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

29

Odpadki [%]:

31

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.03

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.03

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.15

Węglowodany ogółem [g]:

6.5

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.8

Błonnik pokarmowy [g]:

2.2

Sód [mg]:

8

Potas [mg]:

304

Wapń [mg]:

42

Fosfor [mg]:

46

Żelazo [mg]:

0.9

Magnez [mg]:

10

Witamina A* [µg]:

33

Beta-karoten [µg]:

200

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.02

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.064

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.053

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.3

Witamina C [mg]:

64.7



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer