Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kapusta czerwona

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.9

0.2

4.2



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

27

Odpadki [%]:

22

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.04

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.01

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.1

Węglowodany ogółem [g]:

6.7

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.5

Błonnik pokarmowy [g]:

2.5

Sód [mg]:

11

Potas [mg]:

269

Wapń [mg]:

46

Fosfor [mg]:

31

Żelazo [mg]:

0.5

Magnez [mg]:

12

Witamina A* [µg]:

3

Beta-karoten [µg]:

15

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

1.7

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.099

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.073

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.69

Witamina C [mg]:

54



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer