Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kapusta pekińska

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.2

0.2

1.3



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

12

Odpadki [%]:

21

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.05

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.02

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.11

Węglowodany ogółem [g]:

3.2

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.5

Błonnik pokarmowy [g]:

1.9

Sód [mg]:

9

Potas [mg]:

150

Wapń [mg]:

45

Fosfor [mg]:

37

Żelazo [mg]:

0.3

Magnez [mg]:

15

Witamina A* [µg]:

140

Beta-karoten [µg]:

840

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.12

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.04

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.05

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.4

Witamina C [mg]:

27



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer