Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kapusta włoska

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

3.3

0.4

5.2



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

38

Odpadki [%]:

30

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.06

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.01

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.31

Węglowodany ogółem [g]:

7.8

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.8

Błonnik pokarmowy [g]:

2.6

Sód [mg]:

9

Potas [mg]:

306

Wapń [mg]:

77

Fosfor [mg]:

49

Żelazo [mg]:

0.4

Magnez [mg]:

16

Witamina A* [µg]:

7

Beta-karoten [µg]:

42

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

2

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.1

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.26

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.6

Witamina C [mg]:

60



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer