Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Ogórek

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

0.7

0.1

2.4



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

13

Odpadki [%]:

28

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.03

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.04

Węglowodany ogółem [g]:

2.9

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.1

Błonnik pokarmowy [g]:

0.5

Sód [mg]:

11

Potas [mg]:

125

Wapń [mg]:

15

Fosfor [mg]:

23

Żelazo [mg]:

0.2

Magnez [mg]:

8

Witamina A* [µg]:

28

Beta-karoten [µg]:

170

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.16

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.029

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.038

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.19

Witamina C [mg]:

8



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer