Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Rabarbar

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

0.5

0.1

1.4



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

9

Odpadki [%]:

20

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.02

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.05

Węglowodany ogółem [g]:

4.6

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.3

Błonnik pokarmowy [g]:

3.2

Sód [mg]:

2

Potas [mg]:

136

Wapń [mg]:

52

Fosfor [mg]:

24

Żelazo [mg]:

0.6

Magnez [mg]:

13

Witamina A* [µg]:

10

Beta-karoten [µg]:

61

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.18

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.023

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.029

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.11

Witamina C [mg]:

9



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer