Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Szparagi

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.9

0.2

2.2



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

18

Odpadki [%]:

25

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.05

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.11

Węglowodany ogółem [g]:

3.7

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.1

Błonnik pokarmowy [g]:

1.5

Sód [mg]:

2

Potas [mg]:

300

Wapń [mg]:

22

Fosfor [mg]:

52

Żelazo [mg]:

0.7

Magnez [mg]:

18

Witamina A* [µg]:

101

Beta-karoten [µg]:

608

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

1.8

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.142

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.169

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

1.25

Witamina C [mg]:

26



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer