Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kapusta kwaszona

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.1

0.2

1.3



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

12

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.04

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.11

Węglowodany ogółem [g]:

3.4

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.1

Błonnik pokarmowy [g]:

2.1

Sód [mg]:

260

Potas [mg]:

211

Wapń [mg]:

36

Fosfor [mg]:

18

Żelazo [mg]:

0.5

Magnez [mg]:

7

Witamina A* [µg]:

3

Beta-karoten [µg]:

18

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.03

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.06

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.1

Witamina C [mg]:

16



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer