Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Gruszka

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

0.6

0.2

12.3



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

54

Odpadki [%]:

24

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.04

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.02

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.09

Węglowodany ogółem [g]:

14.4

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

1.8

Błonnik pokarmowy [g]:

2.1

Sód [mg]:

2

Potas [mg]:

118

Wapń [mg]:

12

Fosfor [mg]:

15

Żelazo [mg]:

0.3

Magnez [mg]:

8

Witamina A* [µg]:

2

Beta-karoten [µg]:

11

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.4

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.019

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.037

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.09

Witamina C [mg]:

5.3



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer