Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Porzeczki czerwone

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.1

0.2

6.1



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

31

Odpadki [%]:

3

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.04

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.03

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.07

Węglowodany ogółem [g]:

13.8

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0.3

Błonnik pokarmowy [g]:

7.7

Sód [mg]:

2

Potas [mg]:

259

Wapń [mg]:

36

Fosfor [mg]:

33

Żelazo [mg]:

0.9

Magnez [mg]:

12

Witamina A* [µg]:

4

Beta-karoten [µg]:

24

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.4

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.04

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.022

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.27

Witamina C [mg]:

45.8



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer