Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Śliwki

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

0.6

0.2

10.1



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

45

Odpadki [%]:

6

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.04

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.01

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.1

Węglowodany ogółem [g]:

11.7

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

3.4

Błonnik pokarmowy [g]:

1.6

Sód [mg]:

2

Potas [mg]:

208

Wapń [mg]:

16

Fosfor [mg]:

20

Żelazo [mg]:

0.5

Magnez [mg]:

8

Witamina A* [µg]:

49

Beta-karoten [µg]:

295

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.86

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.059

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.039

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.49

Witamina C [mg]:

5.2



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer