Ktoś wpisał prwadępiszący zamiast prawdępiszący.
Pan poprawi. Sam wiem bo administrowałem fora że wystarczy w panelu admina zmienić nazwe nicka.
Pozdrawiam
Marcin
Ostatnio zmieniony przez marcin458 Wto Gru 02, 2025 16:06, w całości zmieniany 1 raz
Pan poprawi. Sam wiem bo administrowałem fora że wystarczy w panelu admina zmienić nazwe nicka.
Pozdrawiam
Marcin
Biorąc pod uwagę kunszt gramatyczny posta użytkownika piszacego tą objawioną prawdę, to jest to tekst wysmarowany w twoim stylu.
Jeśli już piszesz z kilku kont te głupoty, to przynajmniej się postaraj nie robić byków od samego nicka poczynając.
Mnie zdarzyło się zrobić byka w tytule tematu, ale nigdy w nicku przy zakładaniu konta.
Do takiego czegoś to trzeba mieć jednak talent.
Teoria piszącego "prawdę" jest tak samo prawdziwa jak i sam nick.
Psychopaci potrafią dbać o swoje zwierzątka nie dlatego, że je kochają.
Adolf Hitler był miłośnikiem zwierząt i wykazywał się poczuciem humoru.
grzegorz to nie jest mój nick "prawdępiszący".Ja mam jedno konto marcin458 i żadnego innego.Tak z życzliwości jak zauważyłem że ktoś zrobił byka niechcący poprosiłem admina o poprawienie.Więc to nie ja.
Pozdrawiam
Marcin
Pozdrawiam
Marcin
Biorąc pod uwagę kunszt gramatyczny posta użytkownika piszacego tą objawioną prawdę, to jest to tekst wysmarowany w twoim stylu.
Jeśli już piszesz z kilku kont te głupoty, to przynajmniej się postaraj nie robić byków od samego nicka poczynając.
Mnie zdarzyło się zrobić byka w tytule tematu, ale nigdy w nicku przy zakładaniu konta.
Do takiego czegoś to trzeba mieć jednak talent.
Teoria piszącego "prawdę" jest tak samo prawdziwa jak i sam nick.
Psychopaci potrafią dbać o swoje zwierzątka nie dlatego, że je kochają.
Adolf Hitler był miłośnikiem zwierząt i wykazywał się poczuciem humoru.
Prawda wyglada tak, ze ktos (o ile nie jest to kolejne multikonto marcina) zalozyl sobie konto pod swoim nickiem i nikomu nic do tego jak brzmi ten nick. Moze autor chcial wlasnie taki, a biorac pod uwage, ze zalogowal sie nim, to najwyrazjniej ten nick mu pasuje.
Pisalem, ze marcin jest jak socjalizm, walczy z problemami nieznanymi gdzie indziej, i tutaj tez chce niczym socjalista poprawiac komus jego wlasna nazwe bez pytania go o zdanie, co jest juz szczytem bezczelnosci w wykonaniu tego grubasa. Jezeli ten ktos, nie jest kolejnym kontem marcina to sam moze napisac do admina. Biorac pod uwage, ze marcin jest administratorem forum, na ktorym zarejestrowanych jest 5 osob, to mozna sie nie dziwic, ze nie ma bladego pojecia o zarzadzaniu cudzymi danymi
_________________ Nauka:nigdy więcej! Po maturze chodziłem na 3 różne studia, jednak okazało się że wykształcenie to nie jest coś dla mnie. I tak oto twój argument spala na konewce:) To takie krótkowzroczne masło maślane.
Panowie, mniej powagi.
Może nick prwdępiszący to prowokacja, żeby podkręcić emocje.
Co do Hitlera, to jednak wątpię w jego poczucie humoru. Mein Kampf to straszny gniot, jakby maturzysta w mękach płodził elukubrację.
To już ten bażant Trump wykazuje większe poczucie humoru, z elementami groteski, ale jednak.
JW
Co do Hitlera, to jednak wątpię w jego poczucie humoru. Mein Kampf to straszny gniot, jakby maturzysta w mękach płodził elukubrację.
To już ten bażant Trump wykazuje większe poczucie humoru, z elementami groteski, ale jednak.
JW
Na podstawie pierwszej książki można ocenić czy Adolf Hitler miał poczucie humoru.
Dwie kolejne to już jakby suplement do jego biografii.
Nie mial chyba nawet sredniego wyksztalcenia, byl zwyklym kapralem, trudno oczekiwac czegos poetyckiego, i fakt, czyta sie koszmarnie. Ale czy mial poczucie humoru nie wiadomo, podobno poczucie humoru wegan jest legendarne.
_________________ Nauka:nigdy więcej! Po maturze chodziłem na 3 różne studia, jednak okazało się że wykształcenie to nie jest coś dla mnie. I tak oto twój argument spala na konewce:) To takie krótkowzroczne masło maślane.
Nie mial chyba nawet sredniego wyksztalcenia, byl zwyklym kapralem, trudno oczekiwac czegos poetyckiego, i fakt, czyta sie koszmarnie. Ale czy mial poczucie humoru nie wiadomo, podobno poczucie humoru wegan jest legendarne.
Taki argument można łatwo zbić licznymi przykładami.
Mark Twain, John D Rockefeller, Henry Ford, Mark Zuckerberg, Steve Jobs i tysiące im podobnych nie mieli formalnie średniego wykształcenia.
Nie wspominając o Albercie Einsteinie, który ledwo przebrnął przez studia, a wcześniej był uznawany przez nauczycieli za niezbyt lotny umysł.
Posłużyć się tu można słowami jednego z biografów Adolfa Hitlera - "Gdyby A. Hitler zakończył karierę polityka w 1939 roku, to do dziś byłby uznawany za przywódcę Niemiec wszechczasów".
Adolf Hitler nie był tylko politykiem, ale też umiał robić interesy. Z tantiem za Mein Kampf zebrał nie małą sumkę.
Nie pochodził z biednej rodziny, ale też nie z bardzo bogatej.
Od lat zachęcam tu do pogłębiania wiedzy z zakresu Historii.
Zaniedbuje się naukę Historii w krajach biednych. W bogatych nikt tego błędu nie robił i nie robi.
Skutki tego widać gołym okiem.
PS z piszącym prawdę nie da się polemizować z prostej przyczyny - nie wiadomo o co mu chodzi.
Tekst wygląda jakby go pisał półanalfabeta na psychotropach.
Ostatnio zmieniony przez Strix aluco Śro Gru 03, 2025 21:40, w całości zmieniany 1 raz
Mark Twain, John D Rockefeller, Henry Ford, Mark Zuckerberg, Steve Jobs i tysiące im podobnych nie mieli formalnie średniego wykształcenia.
To oczywiscie byla ironia, ale juz byly tu na forum o tym rozmowy, chodzilo mi wylacznie o kunszt pisarski a raczej anty-kunszt Wuja Adolfa, bo jego ksiazke naprawde ciezko sie czyta. Oprocz Twaina, ktory byl fenomenem, reszta wymienionych ksiazek nie pisala chyba oprocz Forda.
Adolf Hitler niedlugo bedzie a moze juz jest obiektem rewizjonizmu historycznego, bo coraz czesciej slychac z roznych stron zdania, zwlaszcza w kontekscie aktualnej hekatomby Palestyny, ze wcale nie chcial tak zke.
To oczywiscie byla ironia, ale juz byly tu na forum o tym rozmowy, chodzilo mi wylacznie o kunszt pisarski a raczej anty-kunszt Wuja Adolfa, bo jego ksiazke naprawde ciezko sie czyta. Oprocz Twaina, ktory byl fenomenem, reszta wymienionych ksiazek nie pisala chyba oprocz Forda.
Adolf Hitler niedlugo bedzie a moze juz jest obiektem rewizjonizmu historycznego, bo coraz czesciej slychac z roznych stron zdania, zwlaszcza w kontekscie aktualnej hekatomby Palestyny, ze wcale nie chcial tak zke.
Dlatego zawsze ostrzegam przed relatywizowaniem zła.
Nikt nie jest w stanie przewidzieć kiedy może się to wymknąć z pod kontroli.
George Carlin mówił: "Nigdy nie lekceważ głupich ludzi w dużej ilości."
O to to!
Niestety, studia nie czynią głupca mądrym i przyzwoitym, co widać po "naszych" posłach i prezydentach. Wałęsa skończył zawodówkę, Kwaśniewski studiów nie skończył, jak Sienkiewicz, Prus, Żeromski, Reymont. Reszta jest milczeniem. Albo Collegium Humanum.
JW
PS. Można dodać, że George Carlin porzucił szkołę w wieku 14 lat, próbował sił w służbach radarowych a w wieku 22 lat rozpoczął swoją karierę światowej klasy stand-upera.
O to to!
Niestety, studia nie czynią głupca mądrym i przyzwoitym, co widać po "naszych" posłach i prezydentach. Wałęsa skończył zawodówkę, Kwaśniewski studiów nie skończył, jak Sienkiewicz, Prus, Żeromski, Reymont. Reszta jest milczeniem. Albo Collegium Humanum.
JW
PS. Można dodać, że George Carlin porzucił szkołę w wieku 14 lat, próbował sił w służbach radarowych a w wieku 22 lat rozpoczął swoją karierę światowej klasy stand-upera.
I pomyśleć, że mając taką Historię, byliśmy jeszcze nie tak dawno bliscy dyktatury.
Może nie bliscy III Rzeszy ale PRL bis na pewno.
Jeśli ktoś z perspektywy czasu nie odczuwa niepokoju kiedy wraca wspomnieniami do dwóch ostatnich kadencji PiSu, to niech sobie wyobrazi sytuację w której tacy ludzie zyskali by władzę na miarę tej, jaką miała NSDAP w latach 30 XX wieku w ówczesnych Niemczech.
Ludzie którzy naokoło widzieli tylko wrogów, którzy wywołali w ⅓ czterdziestomilionowego społeczeństwa syndrom oblężonej twierdzy. Ludzie o poczuciu całkowitej bezkarności.
To była równia pochyła biegnąca w przepaść.
Ostatnio zmieniony przez Strix aluco Czw Gru 04, 2025 22:12, w całości zmieniany 3 razy