w mojej lodówce znalazłem "lakcid" data ważności 10.2012
z tego co wiem to są probiotyki które się bierze jako "osłonę" przy antybiotykach?
pytanie - czy moja flora bakteryjna coś skorzysta na tym jeżeli sobie je będę podjadał przed terminem?
_________________ I never forget a face, but in your case I'll be glad to make an exception.
Ostatnio zmieniony przez Molka Pon Lis 12, 2012 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Probiotyki jaklo takie to kit i nic zdrowego. Wyjasnia to Pollmer w "Smacznego!"
_________________ Nauka:nigdy więcej! Po maturze chodziłem na 3 różne studia, jednak okazało się że wykształcenie to nie jest coś dla mnie. I tak oto twój argument spala na konewce:) To takie krótkowzroczne masło maślane.
Moge ci jutro przeklepac pare zdan z ksiazki jak chcesz, ogolnie to on to ciekawie opisuje. Dzisiaj mi sie nie chce, bo ide w kime zaraz coby na trening nie zaspac
_________________ Nauka:nigdy więcej! Po maturze chodziłem na 3 różne studia, jednak okazało się że wykształcenie to nie jest coś dla mnie. I tak oto twój argument spala na konewce:) To takie krótkowzroczne masło maślane.
a tam sam, poczekaj chwile, zaraz sie zjawi jakies potrojne....jak to sie teraz mowi, zeby trolli nie urazac......elektroniczne alter ego?
_________________ Nauka:nigdy więcej! Po maturze chodziłem na 3 różne studia, jednak okazało się że wykształcenie to nie jest coś dla mnie. I tak oto twój argument spala na konewce:) To takie krótkowzroczne masło maślane.
Ostatnio zmieniony przez zyon Wto Wrz 04, 2012 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Zawsze można spróbować oszukać kwasy i aplikować drugą stroną, jako probiotic enema
zbiggy napisał/a:
miałem teraz pod koniec wakacji ze 3 sesje w których wytłukłem niezły batalion tych małych zielonych sukinkotów z jelit
Tłukłeś jakąś konwencjonalną metodą, czy szamanizm pełną parą?
Tomasz Kwaśniewski poleca taki sposób: nieproszonych gości wystrzelać za pomocą aktywnego węgla (lub bardziej drastycznych metod w razie potrzeby), następnie zaszczepić jelito twardym, długodojrzewającym serem z zawartością Lactobacillus helveticus + Streptococcus thermohilus.
Więc może niekoniecznie wszystko w tym kwasie ginie?
dario_ronin [Usunięty]
Wysłany: Śro Wrz 05, 2012 16:17
krobert napisał/a:
Więc może niekoniecznie wszystko w tym kwasie ginie?
można żyć nadzieją , albo podpytać Helicobacter p. "jak to się robi"
Zawsze można spróbować oszukać kwasy i aplikować drugą stroną, jako probiotic enema
byle nie ścisnąć za mocno bo ampułka pęknie
krobert napisał/a:
Tłukłeś jakąś konwencjonalną metodą, czy szamanizm pełną parą?
te ostatnie wybryki to 2x na sposób wschodniosłowiański, jeden raz śródziemnomorski
krobert napisał/a:
Tomasz Kwaśniewski poleca taki sposób: nieproszonych gości wystrzelać za pomocą aktywnego węgla (lub bardziej drastycznych metod w razie potrzeby), następnie zaszczepić jelito twardym, długodojrzewającym serem z zawartością Lactobacillus helveticus + Streptococcus thermohilus.
i tu kłania się nam ser bursztyn z biedronki! wątki z różnych działów znakomicie się uzupełniają
_________________ I never forget a face, but in your case I'll be glad to make an exception.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Akademia Zdrowia Dan-Wit informuje, że na swoich stronach internetowych stosuje pliki cookies - ciasteczka. Używamy cookies w celu umożliwienia funkcjonowania niektórych elementów naszych stron internetowych, zbierania danych statystycznych i emitowania reklam. Pliki te mogą być także umieszczane na Waszych urządzeniach przez współpracujące z nami firmy zewnętrzne. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej o celu stosowania cookies oraz zmianie ustawień ciasteczek w przeglądarce.