Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Filety z makreli z warzywami

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
127.32.6


Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:124
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:2.09
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:2.82
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:1.66
Węglowodany ogółem [g]:3.6
Cholesterol [mg]:45
Sacharoza [g]:0.4
Błonnik pokarmowy [g]:1
Sód [mg]:283
Potas [mg]:433
Wapń [mg]:12
Fosfor [mg]:163
Żelazo [mg]:0.8
Magnez [mg]:24
Witamina A* [µg]:212
Beta-karoten [µg]:910
Witamina D [µg]:2.7
Witamina E [mg]:1
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.112
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.222
Niacyna (Witamina PP) [mg]:4.87
Witamina C [mg]:9

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.