Śledź w sosie pomidorowym
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
13.8 | 9.7 | 4.3 |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 159 |
Odpadki [%]: | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 1.83 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 4.86 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 1.84 |
Węglowodany ogółem [g]: | 4.6 |
Cholesterol [mg]: | 52 |
Sacharoza [g]: | 2.5 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 0.3 |
Sód [mg]: | 548 |
Potas [mg]: | 289 |
Wapń [mg]: | 32 |
Fosfor [mg]: | 186 |
Żelazo [mg]: | 0.9 |
Magnez [mg]: | 28 |
Witamina A* [µg]: | 60 |
Beta-karoten [µg]: | 249 |
Witamina D [µg]: | 15.48 |
Witamina E [mg]: | 1.15 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.029 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.123 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 2.71 |
Witamina C [mg]: | 3.4 |