Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Śledź w sosie pomidorowym

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
13.89.74.3


Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:159
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:1.83
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:4.86
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:1.84
Węglowodany ogółem [g]:4.6
Cholesterol [mg]:52
Sacharoza [g]:2.5
Błonnik pokarmowy [g]:0.3
Sód [mg]:548
Potas [mg]:289
Wapń [mg]:32
Fosfor [mg]:186
Żelazo [mg]:0.9
Magnez [mg]:28
Witamina A* [µg]:60
Beta-karoten [µg]:249
Witamina D [µg]:15.48
Witamina E [mg]:1.15
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.029
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.123
Niacyna (Witamina PP) [mg]:2.71
Witamina C [mg]:3.4

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.