Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Bagietki francuskie

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
7.91.757.9

Uwaga: Zaleca się zakup lub samodzielne przygotowanie pieczywa zgodnego z zasadami diety optymalnej. Nie zaleca się spożywania wybranego produktu.

Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:282
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:0.2
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:0.32
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:0.62
Węglowodany ogółem [g]:60.1
Cholesterol [mg]:0
Sacharoza [g]:0.4
Błonnik pokarmowy [g]:2.2
Sód [mg]:708
Potas [mg]:124
Wapń [mg]:17
Fosfor [mg]:81
Żelazo [mg]:1.2
Magnez [mg]:22
Witamina A* [µg]:0
Beta-karoten [µg]:0
Witamina D [µg]:0
Witamina E [mg]:0.43
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.118
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.074
Niacyna (Witamina PP) [mg]:0.68
Witamina C [mg]:0

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.