Bagietki francuskie
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
7.9 | 1.7 | 57.9 |
Uwaga: Zaleca się zakup lub samodzielne przygotowanie pieczywa zgodnego z zasadami diety optymalnej. Nie zaleca się spożywania wybranego produktu. |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 282 |
Odpadki [%]: | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 0.2 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 0.32 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 0.62 |
Węglowodany ogółem [g]: | 60.1 |
Cholesterol [mg]: | 0 |
Sacharoza [g]: | 0.4 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 2.2 |
Sód [mg]: | 708 |
Potas [mg]: | 124 |
Wapń [mg]: | 17 |
Fosfor [mg]: | 81 |
Żelazo [mg]: | 1.2 |
Magnez [mg]: | 22 |
Witamina A* [µg]: | 0 |
Beta-karoten [µg]: | 0 |
Witamina D [µg]: | 0 |
Witamina E [mg]: | 0.43 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.118 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.074 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 0.68 |
Witamina C [mg]: | 0 |