Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Bułka tarta

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
9.71.971.5


Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:347
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:0.26
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:0.21
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:0.84
Węglowodany ogółem [g]:77.6
Cholesterol [mg]:0
Sacharoza [g]:0.2
Błonnik pokarmowy [g]:6.1
Sód [mg]:503
Potas [mg]:202
Wapń [mg]:27
Fosfor [mg]:165
Żelazo [mg]:2.2
Magnez [mg]:42
Witamina A* [µg]:0
Beta-karoten [µg]:0
Witamina D [µg]:0
Witamina E [mg]:0.3
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.164
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.059
Niacyna (Witamina PP) [mg]:1.13
Witamina C [mg]:0

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.