Bułka tarta
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
9.7 | 1.9 | 71.5 |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 347 |
Odpadki [%]: | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 0.26 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 0.21 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 0.84 |
Węglowodany ogółem [g]: | 77.6 |
Cholesterol [mg]: | 0 |
Sacharoza [g]: | 0.2 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 6.1 |
Sód [mg]: | 503 |
Potas [mg]: | 202 |
Wapń [mg]: | 27 |
Fosfor [mg]: | 165 |
Żelazo [mg]: | 2.2 |
Magnez [mg]: | 42 |
Witamina A* [µg]: | 0 |
Beta-karoten [µg]: | 0 |
Witamina D [µg]: | 0 |
Witamina E [mg]: | 0.3 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.164 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.059 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 1.13 |
Witamina C [mg]: | 0 |