Chleb Graham
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
7.6 | 1.7 | 44.4 |
Uwaga: Zaleca się zakup lub samodzielne przygotowanie pieczywa zgodnego z zasadami diety optymalnej. Nie zaleca się spożywania wybranego produktu. |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 226 |
Odpadki [%]: | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 0.22 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 0.29 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 0.72 |
Węglowodany ogółem [g]: | 49.4 |
Cholesterol [mg]: | 0 |
Sacharoza [g]: | 0.3 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 5 |
Sód [mg]: | 432 |
Potas [mg]: | 215 |
Wapń [mg]: | 22 |
Fosfor [mg]: | 182 |
Żelazo [mg]: | 2.2 |
Magnez [mg]: | 62 |
Witamina A* [µg]: | 0 |
Beta-karoten [µg]: | 0 |
Witamina D [µg]: | 0 |
Witamina E [mg]: | 0.88 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.23 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.07 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 2.04 |
Witamina C [mg]: | 0 |