Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kajzerki

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
7.53.657.3

Uwaga: Zaleca się zakup lub samodzielne przygotowanie pieczywa zgodnego z zasadami diety optymalnej. Nie zaleca się spożywania wybranego produktu.

Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:296
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:0.77
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:1.38
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:0.9
Węglowodany ogółem [g]:59.4
Cholesterol [mg]:0
Sacharoza [g]:1.2
Błonnik pokarmowy [g]:2.1
Sód [mg]:464
Potas [mg]:116
Wapń [mg]:16
Fosfor [mg]:77
Żelazo [mg]:1.1
Magnez [mg]:19
Witamina A* [µg]:14
Beta-karoten [µg]:0
Witamina D [µg]:0.11
Witamina E [mg]:0.82
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.111
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.063
Niacyna (Witamina PP) [mg]:0.58
Witamina C [mg]:0

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.