Kajzerki
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
7.5 | 3.6 | 57.3 |
Uwaga: Zaleca się zakup lub samodzielne przygotowanie pieczywa zgodnego z zasadami diety optymalnej. Nie zaleca się spożywania wybranego produktu. |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 296 |
Odpadki [%]: | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 0.77 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 1.38 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 0.9 |
Węglowodany ogółem [g]: | 59.4 |
Cholesterol [mg]: | 0 |
Sacharoza [g]: | 1.2 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 2.1 |
Sód [mg]: | 464 |
Potas [mg]: | 116 |
Wapń [mg]: | 16 |
Fosfor [mg]: | 77 |
Żelazo [mg]: | 1.1 |
Magnez [mg]: | 19 |
Witamina A* [µg]: | 14 |
Beta-karoten [µg]: | 0 |
Witamina D [µg]: | 0.11 |
Witamina E [mg]: | 0.82 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.111 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.063 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 0.58 |
Witamina C [mg]: | 0 |