Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Pieczywo tostowe

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
8.14.756.7

Uwaga: Zaleca się zakup lub samodzielne przygotowanie pieczywa zgodnego z zasadami diety optymalnej. Nie zaleca się spożywania wybranego produktu.

Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:305
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:1.32
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:1.78
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:0.04
Węglowodany ogółem [g]:58.8
Cholesterol [mg]:3
Sacharoza [g]:1.8
Błonnik pokarmowy [g]:2.1
Sód [mg]:488
Potas [mg]:161
Wapń [mg]:47
Fosfor [mg]:100
Żelazo [mg]:1.2
Magnez [mg]:23
Witamina A* [µg]:23
Beta-karoten [µg]:4
Witamina D [µg]:0.14
Witamina E [mg]:0.89
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.122
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.119
Niacyna (Witamina PP) [mg]:0.73
Witamina C [mg]:0

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.