Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kefir 2% tłuszczu

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
3.424.7


Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:51
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:1.19
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:0.63
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:0.06
Węglowodany ogółem [g]:4.7
Cholesterol [mg]:8
Sacharoza [g]:0
Błonnik pokarmowy [g]:0
Sód [mg]:38
Potas [mg]:122
Wapń [mg]:103
Fosfor [mg]:74
Żelazo [mg]:0.1
Magnez [mg]:10
Witamina A* [µg]:16
Beta-karoten [µg]:13
Witamina D [µg]:0.03
Witamina E [mg]:0.03
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.028
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.131
Niacyna (Witamina PP) [mg]:0.09
Witamina C [mg]:0

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.