Kefir 2% tłuszczu
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
3.4 | 2 | 4.7 |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 51 |
Odpadki [%]: | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 1.19 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 0.63 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 0.06 |
Węglowodany ogółem [g]: | 4.7 |
Cholesterol [mg]: | 8 |
Sacharoza [g]: | 0 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 0 |
Sód [mg]: | 38 |
Potas [mg]: | 122 |
Wapń [mg]: | 103 |
Fosfor [mg]: | 74 |
Żelazo [mg]: | 0.1 |
Magnez [mg]: | 10 |
Witamina A* [µg]: | 16 |
Beta-karoten [µg]: | 13 |
Witamina D [µg]: | 0.03 |
Witamina E [mg]: | 0.03 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.028 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.131 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 0.09 |
Witamina C [mg]: | 0 |