Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Bułki i rogale maślane

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
7.75.959.8

Uwaga: Zaleca się zakup lub samodzielne przygotowanie pieczywa zgodnego z zasadami diety optymalnej. Nie zaleca się spożywania wybranego produktu.

Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:326
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:1.61
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:2.51
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:1.1
Węglowodany ogółem [g]:61.8
Cholesterol [mg]:8
Sacharoza [g]:7.6
Błonnik pokarmowy [g]:2
Sód [mg]:396
Potas [mg]:133
Wapń [mg]:33
Fosfor [mg]:88
Żelazo [mg]:1.1
Magnez [mg]:20
Witamina A* [µg]:39
Beta-karoten [µg]:2
Witamina D [µg]:0.26
Witamina E [mg]:1.18
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.11
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.098
Niacyna (Witamina PP) [mg]:0.59
Witamina C [mg]:0

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.