Bułki i rogale maślane
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
7.7 | 5.9 | 59.8 |
Uwaga: Zaleca się zakup lub samodzielne przygotowanie pieczywa zgodnego z zasadami diety optymalnej. Nie zaleca się spożywania wybranego produktu. |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 326 |
Odpadki [%]: | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 1.61 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 2.51 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 1.1 |
Węglowodany ogółem [g]: | 61.8 |
Cholesterol [mg]: | 8 |
Sacharoza [g]: | 7.6 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 2 |
Sód [mg]: | 396 |
Potas [mg]: | 133 |
Wapń [mg]: | 33 |
Fosfor [mg]: | 88 |
Żelazo [mg]: | 1.1 |
Magnez [mg]: | 20 |
Witamina A* [µg]: | 39 |
Beta-karoten [µg]: | 2 |
Witamina D [µg]: | 0.26 |
Witamina E [mg]: | 1.18 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.11 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.098 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 0.59 |
Witamina C [mg]: | 0 |