Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Pieczywo półfrancuskie z dżemem

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
7.69.971.5

Uwaga: Zaleca się zakup lub samodzielne przygotowanie pieczywa zgodnego z zasadami diety optymalnej. Nie zaleca się spożywania wybranego produktu.

Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:409
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:1.36
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:4.58
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:1.61
Węglowodany ogółem [g]:73.7
Cholesterol [mg]:8
Sacharoza [g]:20.4
Błonnik pokarmowy [g]:2.2
Sód [mg]:285
Potas [mg]:203
Wapń [mg]:47
Fosfor [mg]:94
Żelazo [mg]:1.5
Magnez [mg]:22
Witamina A* [µg]:84
Beta-karoten [µg]:92
Witamina D [µg]:0.48
Witamina E [mg]:1.95
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.121
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.114
Niacyna (Witamina PP) [mg]:0.74
Witamina C [mg]:0.4

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.