Pieczywo półfrancuskie z serem
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
9.9 | 6.3 | 65.4 |
Uwaga: Zaleca się zakup lub samodzielne przygotowanie pieczywa zgodnego z zasadami diety optymalnej. Nie zaleca się spożywania wybranego produktu. |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 395 |
Odpadki [%]: | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 2.91 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 4.64 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 1.6 |
Węglowodany ogółem [g]: | 67.3 |
Cholesterol [mg]: | 11 |
Sacharoza [g]: | 16 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 1.9 |
Sód [mg]: | 290 |
Potas [mg]: | 149 |
Wapń [mg]: | 51 |
Fosfor [mg]: | 120 |
Żelazo [mg]: | 1.1 |
Magnez [mg]: | 20 |
Witamina A* [µg]: | 72 |
Beta-karoten [µg]: | 3 |
Witamina D [µg]: | 0.5 |
Witamina E [mg]: | 1.94 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.111 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.172 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 0.61 |
Witamina C [mg]: | 0.1 |