Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Pieczywo półfrancuskie z serem

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
9.96.365.4

Uwaga: Zaleca się zakup lub samodzielne przygotowanie pieczywa zgodnego z zasadami diety optymalnej. Nie zaleca się spożywania wybranego produktu.

Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:395
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:2.91
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:4.64
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:1.6
Węglowodany ogółem [g]:67.3
Cholesterol [mg]:11
Sacharoza [g]:16
Błonnik pokarmowy [g]:1.9
Sód [mg]:290
Potas [mg]:149
Wapń [mg]:51
Fosfor [mg]:120
Żelazo [mg]:1.1
Magnez [mg]:20
Witamina A* [µg]:72
Beta-karoten [µg]:3
Witamina D [µg]:0.5
Witamina E [mg]:1.94
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.111
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.172
Niacyna (Witamina PP) [mg]:0.61
Witamina C [mg]:0.1

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.