Boćwina
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
2.1 | 0.5 | 1.1 |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 17 |
Odpadki [%]: | 20 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 0.05 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 0.03 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 0.27 |
Węglowodany ogółem [g]: | 5.5 |
Cholesterol [mg]: | 0 |
Sacharoza [g]: | 0.2 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 4.4 |
Sód [mg]: | 56 |
Potas [mg]: | 548 |
Wapń [mg]: | 97 |
Fosfor [mg]: | 36 |
Żelazo [mg]: | 2.2 |
Magnez [mg]: | 43 |
Witamina A* [µg]: | 670 |
Beta-karoten [µg]: | 4020 |
Witamina D [µg]: | 0 |
Witamina E [mg]: | 1.66 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.08 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.08 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 0.4 |
Witamina C [mg]: | 34 |