Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Rzepa

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
1.10.34.7


Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:26
Odpadki [%]:16
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:0.1
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:0
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:0.1
Węglowodany ogółem [g]:8.2
Cholesterol [mg]:0
Sacharoza [g]:0.5
Błonnik pokarmowy [g]:3.5
Sód [mg]:17
Potas [mg]:280
Wapń [mg]:40
Fosfor [mg]:34
Żelazo [mg]:0.5
Magnez [mg]:10
Witamina A* [µg]:10
Beta-karoten [µg]:60
Witamina D [µg]:0
Witamina E [mg]:0
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.04
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.04
Niacyna (Witamina PP) [mg]:1
Witamina C [mg]:16

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.