Rzepa
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
1.1 | 0.3 | 4.7 |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 26 |
Odpadki [%]: | 16 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 0.1 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 0 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 0.1 |
Węglowodany ogółem [g]: | 8.2 |
Cholesterol [mg]: | 0 |
Sacharoza [g]: | 0.5 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 3.5 |
Sód [mg]: | 17 |
Potas [mg]: | 280 |
Wapń [mg]: | 40 |
Fosfor [mg]: | 34 |
Żelazo [mg]: | 0.5 |
Magnez [mg]: | 10 |
Witamina A* [µg]: | 10 |
Beta-karoten [µg]: | 60 |
Witamina D [µg]: | 0 |
Witamina E [mg]: | 0 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.04 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.04 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 1 |
Witamina C [mg]: | 16 |