Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Mak niebieski

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
20.142.94.2


Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:478
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:5.5
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:8.03
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:25.47
Węglowodany ogółem [g]:24.7
Cholesterol [mg]:0
Sacharoza [g]:1.4
Błonnik pokarmowy [g]:20.5
Sód [mg]:6
Potas [mg]:963
Wapń [mg]:1266
Fosfor [mg]:1022
Żelazo [mg]:8.1
Magnez [mg]:458
Witamina A* [µg]:0
Beta-karoten [µg]:0
Witamina D [µg]:0
Witamina E [mg]:1.8
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.073
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.12
Niacyna (Witamina PP) [mg]:0.81
Witamina C [mg]:0

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.