Baranina, udziec
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
18 | 18 | 0 |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 232 |
Odpadki [%]: | 16 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 8.82 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 6.9 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 0.87 |
Węglowodany ogółem [g]: | 0 |
Cholesterol [mg]: | 78 |
Sacharoza [g]: | 0 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 0 |
Sód [mg]: | 78 |
Potas [mg]: | 380 |
Wapń [mg]: | 10 |
Fosfor [mg]: | 213 |
Żelazo [mg]: | 2.7 |
Magnez [mg]: | 23 |
Witamina A* [µg]: | 53 |
Beta-karoten [µg]: | 0 |
Witamina D [µg]: | 0.7 |
Witamina E [mg]: | 0.33 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.16 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.22 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 5.2 |
Witamina C [mg]: | 0 |