Cielęcina, łopatka
100 g produktu zawiera: | ||
Białko [g] | Tłuszcze [g] | Węglowodany [g] (strawne) |
19.9 | 2.8 | 0 |
Pozostałe dane: |
Wartość energetyczna [kcal]: | 106 |
Odpadki [%]: | 23 |
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]: | 1 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]: | 1.19 |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]: | 0.24 |
Węglowodany ogółem [g]: | 0 |
Cholesterol [mg]: | 71 |
Sacharoza [g]: | 0 |
Błonnik pokarmowy [g]: | 0 |
Sód [mg]: | 87 |
Potas [mg]: | 395 |
Wapń [mg]: | 11 |
Fosfor [mg]: | 199 |
Żelazo [mg]: | 2.9 |
Magnez [mg]: | 15 |
Witamina A* [µg]: | 30 |
Beta-karoten [µg]: | 0 |
Witamina D [µg]: | 0.3 |
Witamina E [mg]: | 0.34 |
Tiamina (Witamina B1) [mg]: | 0.14 |
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]: | 0.4 |
Niacyna (Witamina PP) [mg]: | 6.1 |
Witamina C [mg]: | 0 |