Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Filety z makreli z czerwoną fasolą

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

12.4

7.3

3.2



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

128

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

2.09

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

2.83

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.68

Węglowodany ogółem [g]:

4.4

Cholesterol [mg]:

45

Sacharoza [g]:

0.3

Błonnik pokarmowy [g]:

1.2

Sód [mg]:

313

Potas [mg]:

436

Wapń [mg]:

15

Fosfor [mg]:

172

Żelazo [mg]:

0.9

Magnez [mg]:

26

Witamina A* [µg]:

88

Beta-karoten [µg]:

168

Witamina D [µg]:

2.7

Witamina E [mg]:

0.96

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.1

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.216

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

4.83

Witamina C [mg]:

7.5



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer