Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Sałatka pikantna z makreli

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

10.2

13.2

5.6



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

181

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

2.17

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

6.41

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

3.62

Węglowodany ogółem [g]:

6.9

Cholesterol [mg]:

36

Sacharoza [g]:

2.8

Błonnik pokarmowy [g]:

1.3

Sód [mg]:

621

Potas [mg]:

425

Wapń [mg]:

25

Fosfor [mg]:

141

Żelazo [mg]:

0.9

Magnez [mg]:

31

Witamina A* [µg]:

144

Beta-karoten [µg]:

576

Witamina D [µg]:

1.39

Witamina E [mg]:

2.96

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.105

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.206

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

4.38

Witamina C [mg]:

8.3



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer