Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Chleb żytni razowy na miodzie

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

5.3

1.6

48.8



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

234

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.21

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.27

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.73

Węglowodany ogółem [g]:

54.2

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

4.9

Błonnik pokarmowy [g]:

5.4

Sód [mg]:

347

Potas [mg]:

260

Wapń [mg]:

24

Fosfor [mg]:

187

Żelazo [mg]:

2.1

Magnez [mg]:

57

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.8

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.171

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.098

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.62

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer