Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Chrupki kukurydziane

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

8.9

3

71.3



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

352

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.36

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.66

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.7

Węglowodany ogółem [g]:

78.9

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

7.6

Sód [mg]:

12

Potas [mg]:

206

Wapń [mg]:

3

Fosfor [mg]:

223

Żelazo [mg]:

1.8

Magnez [mg]:

65

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.133

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.032

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.51

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer