Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Maślanka spożywcza 0,5% tłuszczu

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

3.4

0.5

4.7



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

37

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.34

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.13

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.01

Węglowodany ogółem [g]:

4.7

Cholesterol [mg]:

3

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

60

Potas [mg]:

150

Wapń [mg]:

110

Fosfor [mg]:

80

Żelazo [mg]:

0.1

Magnez [mg]:

13

Witamina A* [µg]:

8

Beta-karoten [µg]:

3

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.04

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.17

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.1

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer