Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Cebula

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

1.4

0.4

5.2



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

30

Odpadki [%]:

12

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.11

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.04

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.17

Węglowodany ogółem [g]:

6.9

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

2.2

Błonnik pokarmowy [g]:

1.7

Sód [mg]:

6

Potas [mg]:

121

Wapń [mg]:

25

Fosfor [mg]:

14

Żelazo [mg]:

0.5

Magnez [mg]:

8

Witamina A* [µg]:

2

Beta-karoten [µg]:

12

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.12

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.03

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.03

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.2

Witamina C [mg]:

6



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer